Hva skjer under Fagmøbler Landsås Cup 2019

Fagmøbler Landsås Cup, vårens høydepunkt for alle som har en forkjærlighet til håndballen. Det er avslutningscupen for håndballåret 2018/19, og i den forbindelse ønsker vi å tilby et arrangement med kamper av høy sportslig karakter og med en atmosfære som løfter taket i alle de flotte hallene hvor kampene spilles.

Selv om håndballen står i sentrum byr Fagmøbler Landsås Cup på en rekke opplevelser, - Fagmøbler Landsås Cup "På scenen" - hvor vi samler alle deltakerne til en spillefri kveld med underholdning/musikk fra scenekanten og aktiviteter som kan benyttes mellom kampene under hele helgen. Følg med på hva som skjer her eller på vår facebookside, https://www.facebook.com/landsascup , hvor vi fortløpende legger ut spennende nyheter og aktiviteter.

Håndballklubben Landsås - Sammen om stolte prestasjoner!

KJØPE KONSERTBILLETT? - KLIKK HER

Sjekk ut våre sponsorer og samarbeidspartnere, se HER

2019

BLI FRIVILLIG?

Har du lyst til å være med på å skape magiske øyeblikk for barn og ungdom i hele landsdelen?

Konsertvettregler

Viktig info til deg som skal på konserten "På scenen"

2018

Lansering av første artist til sommerens kuleste håndballfest.

For femte året på rad arrangerer Håndballklubben Landsås Nord-Norges kuleste rusfrie konsert for alle barn og ungdom. På området utenfor Landsåshallen rigger vi hvert år konsertscene, lekeland, boder og aktiviteter for en fantastisk festivalopplevelse

Her er artisten som vil skape EKKO i sommer

Ny artist klar for sommerens største familiehappening i Harstad!

Ny artist klar for sommerens kuleste håndballfest

Vidar Villa kommer til årets kuleste konsert i Harstad.

The Main Level kommer til Landsås Cup

De siste artister som kommer til sommerens kuleste håndballfest i Harstad er et av Norges mest populære band i sin sjanger. Bandet består av Alexander Instøy, Sander Helmer-Olsen og Eric Tryland og de har på kort tid smeltet pikehjerter over hele landet med sine fengende pophits.

2017