Se her om dere vurderer Fagmøbler Landsås Cup 2019?

Ikke risiker å bli for sen å melde på lag til den kuleste håndballfesten i 2019.

Oppdatert 17.12 med invitasjonslink
Om ikke lenge åpner påmeldingen til Fagmøbler Landsås Cup. Det skjer 10. januar 2019 klokken 12.00. Vi anbefaler alle interesserte lag om å være klar når påmeldingen åpner. I 2018 tok det bare fem dager etter påmeldingen åpnet før vi var fulltegnet.

I år tror vi det går enda raskere.  

Fagmøbler Landsås Cup har i de seneste årene utviklet seg til å bli Nord-Norges kuleste håndballcup. Dette skyldes først og fremst at Fagmøbler Landsås Cup er en stor opplevelse både på og utenfor banen.

Mange av våre deltakere bruker vår turnering til den ultimate avslutningsfesten etter en lang og hard sesong. Derfor er det viktig for arrangørklubben HK Landsås å kunne gi og yte mer slik at alle våre deltakere får en minnerik opplevelse sammen denne helga.

Selv om håndball er det aller viktigste satser vi på en total opplevelse, hvor den sosiale biten av arrangementet også blir godt tatt vare på. Samtidig med turneringa arrangerer vi en av Nord-Norges største rusfrie konserter for barn og ungdom rett utenfor Landsåshallen. Dette er helt klart ett av helgens store høydepunkt hvor vi tar spillefri og inviterer deltakere og befolkningen i Harstad-regionen til å være med.

I 2018 samlet det seg rundt 2.600 publikummere for å få med seg konserten.

Også 2019 henter vi inn noen av Norges råeste artister til et forrykende show. Tidligere har artister som Katastrofe, Cir.Cuz, The Main Level, Vidar Villa, Adelén og Sandra Lyng stått på scenen, bare for å nevne noen.

Kvalitet og service i alle ledd er utrolig viktig for oss. Vi er tilgjengelig, tilbyr godt busstilbud mellom skoler og haller helt gratis, byr på mulighet for sunn frokost og lunsj. Og vel så viktig, sportslig kvalitet er selve fundamentet og vi legger mye ressurser i ett godt kampoppsett og gode dommere.

Vi gjentar: Vær klar når vi åpner påmeldingen. Da det i 2018 bare tok fem dager før vi var fulltegnet, måtte vi tenke på mulighetene for å utvide. Det fikk vi til og kunne tilby plass til 35 flere lag i vår turnering. Men dessverre var det en del lag som ikke fikk plass, så vær tidlig ute.

SAMMEN skal vi skape den herligste håndballopplevelse her i nord.

Invitasjon til Fagmøbler Landsås Cup 2019

PÅMELDING TIL FAGMØBLER LANDSÅS CUP 2019

Ta gjerne kontakt med oss om dere lurer på noe.

Publisert 26.11.2018/JL