Energibomben TIX

TIX til Fagmøbler Landsås Cup "På Scenen"

Han har skrevet «Sweet But Psycho» for Ava Max, «Game Time» for Flo Rida og har banet vei for en helt ny musikksjanger som blir mer og mer anerkjent. I sommer kommer Tix til Harstad for å opptre på Fagmøbler Landsås cup på scenen.

Bak navnet Tix finner du 26 år gamle Andreas Haukland fra Bærum. Navnet Tix ble til som en følge av at Andreas har diagnosen Tourettes syndrom. Andreas sier selv: «Tix ble kallenavnet mitt på ungdomsskolen fordi folk la merke til ticsene mine. Jeg tok eierskap over navnet og brukte det som artistnavn.»

De enorme strømmetallene fra musikkens hans stammer fra en rekke kontroversielle russelåter, som for alvor fikk rotfeste hos det norske folk i 2015. Etter hvert ble han oppdaget av publishing-giganten APG i USA og har siden dette pendlet mellom Oslo og Los Angeles og skrevet for en rekke store internasjonale stjerner.

Den enorme suksessen frem til nå bunner selvsagt i en genuin interesse for popmusikk og en unik evne til å lage musikk som – til tross mangel på support fra den etablerte musikk- og media-bransjen – bryter igjennom og finner sitt publikum på egenhånd.

Våren 2020 er det klart for nok en runde av den populære sangkonkurransen «Idol» hvor Tix blir en av dommerne.  

Lørdag 6. juni har publikum i Harstad og omegn gleden av å kunne oppleve på Tix på scenen i Harstad. De som har sett han opptre før, melder tilbake om en energibombe på scenen som skaper et enormt liv og stemning blant publikum. Vi gleder oss til å presentere Tix «På scenen» under Fagmøbler Landsås Cup.

010-1